Välj en sida

Dela med dig av din forskning till resten av familjen

Let’s bring your family together! 

Jag skapar unika handmålade släktträd som blir en ovärderlig skatt och källa till kunskap och minnen för din familj och dina efterkommande.

Har du lagt ner massor av tid med att hitta dina förfäder? Ligger all din forskning undangömd i en byrålåda eller på datorn?

Boka ett videosamtal med mig så berättar jag gärna hur jag kan hjälpa dig att bevara och synliggöra din familjs historia för framtida generationer.

Vill du prata med mig om hur just ditt släktträd kan se ut?

Under veckorna före Släktforskardagarna och under själva SFD-helgen höll jag ett flertal webbinarier, där jag visade hur man kan presentera sin släktforskning med hjälp av ett skräddarsytt handmålat släktträd.

Från den 13/9 till den 14/11, kommer jag att erbjuda gratis 45 min individuellt videosamtal för dig som är nyfiken på att prata mer om hur just ditt släktträd kan se ut. Jag har dessutom bestämt mig för att förlänga mina SFD2021-erbjudanden och alla som bokar ett videosamtal får tar del av dessa. Samtalet är helt förutsättningslöst och det råder absolut inget köptvång, men efter samtalet kommer du att få tillgång till följande:

Dessa erbjudanden gäller bara fram till den 14/11 när Släktforskardagarna stänger sin digitala utställning, så vänta inte för länge!

Boka ditt videosamtal med mig HÄR.

För mer information om mina handmålade släktträd besök min HEMSIDA.

 

• Ett gratis nedladdningsbart 4-generationers anträd att fylla i själv (går att printa i storlek A4 eller A3)
• 100:- rabatt på ett tryck av ett handmålat dopträd (storlek A3) som du kan fylla i själv
• 300:- rabatt på ett tryck av ett handmålat 6-generationers anträd (storlek 50×70 cm) som du kan fylla i själv
• 1.000:- rabatt på ett tryck av ett handmålat 6-generationers anträd (storlek 50×70 eller 70×100 cm) anpassat till din familj
• 10.000:- rabatt på ett handmålat, skräddarsytt släktträd med både anor och ättlingar (storlek 70×100 cm eller större), unikt för din familj