Välj en sida

Sveriges Släktforskarförbund

Sveriges Släktforskarförbund verkar sammanhållande för den svenska släktforskarrörelsen.

Vi ger stöd och service åt lokala släktforskarföreningar och regionala förbund, sprider kännedom om släktforskningen som kulturfaktor, ideell rörelse och vetenskap, och är de anslutna släktforskarföreningarnas röst i kontakten med myndigheter och beslutsfattare.

Sedan 1996 driver vi webbplatsen Rötter, där släktforskningsintresserade bland annat kan hålla sig uppdaterade med det senaste inom släktforskarvärlden och få tillgång till databaser och andra hjälpmedel.

www.rotter.se

Rötterbokhandeln

Rötterbokhandeln är en specialiserad nätbokhandel som drivs av Sveriges Släktforskarförbund.

Här hittar du litteratur, databaser och andra hjälpmedel för att komma igång, eller komma vidare, med din släktforskning.

En noggrant utvald kombination av egna produktioner och inköpta titlar från andra förlag, författare och föreningar gör att det finns något för alla – oavsett om du är nybörjare eller om du har hållit på ett tag.

 

Självklart vill du också läsa magasinet för Sveriges släktforskare!

Släkthistoriskt Forum ges ut av Sveriges Släktforskarförbund och har sedan 1970-talet gett en röst åt släktforskarna själva.

Genom åren har det numera anrika magasinet visat vägen i den snabba utvecklingen av släktforskning som hobby och vetenskap.

För endast 275 kronor får du fem nummer i brevlådan.

Vill du ha ännu mer läsning? Prenumerera på ett Premium-paket och få tillgång till exklusiv läsning och digitalt extramaterial på Rötter i ett år. Välj hur du vill prenumerera på: www.rotter.se/prenumerationer