Om du letar efter en släktforskare eller vill ha din släktträd presenterad på ett unikt sätt, så är AsynjaArt här för att hjälpa dig. Genom att använda DNA-släktforskning och akvarellpensel, skapar AsynjaArt handmålade och personliga släktträd som du kan använda för att pryda din släktforskning.

AsynjaArt kan hjälpa dig att skapa en unik gåva genom att tillsammans skapa ett släktträd som gör rättvisa åt din forskning och din släkts historia. Detta kan användas som en personlig present vid högtidsdagar som bröllop, dop och födelsedagar. Ett släktträd berättar för barn och barnbarn om rötter och hur livet kunde vara förr och vilka spår de gett till oss.

AsynjaArt kan också hjälpa dig att återknyta förlorade släktband genom att utföra släktforskning med hjälp av DNA-verktyg. Därefter kan hon måla ett personligt släktträd i akvarell som är anpassat efter dina önskemål.

Sammanfattningsvis kan AsynjaArt hjälpa dig att utforska din släkthistoria på ett personligt och unikt sätt, genom att kombinera DNA-släktforskning med konstnärlig kreativitet.

AsynjaArt – En Släktforskare med DNA-verktyg och Akvarellpensel

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *