Välj en sida

Välkommen till

Genealogiska Föreningens monter på släktforskardagarna!

Genealogiska Föreningens föredrag och presentationer i montern filmades och finns nu tillgängliga under föreningens öppna Youtube-kanal: youtube.com/genealogiskaforeningen. De filmade föredrag som visades från 15 augusti och fram till släktforskardagarna hittar du här: https://www.genealogi.net/

 

Här träffar du oss den 11 och 12 september och kan ställa frågor om vår verksamhet, bli medlem och köpa våra tidskrifter och produkter i släktforskarbutiken.

https://www.genealogi.net/slaktforskardagarna-2021/

I vår monter kan du även lyssna på föredrag om släktforskning, få information om våra projekt och våra databaser samt få reda på vad du kan hitta i Släktforskarnas
arkiv och bibliotek – Sveriges största släktforskarbibliotek.

Redan från den 15 augusti kan du ta del av filmade föreläsningar om DNA, olika slag av källor och andra spännande ämnen. Du är också inbjuden till GF:s släktforskarkafé den 19 augusti med Olle Elm & Michael Lundholm och den 2 september med Christer Carmevik om DNA-släktforskning.

https://www.genealogi.net/uppvarmningen-infor-slaktforskardagarna-2021/

Klicka på länken nedan så kan du kan ta del av en film med en kort presentation av GF.

https://www.youtube.com/watch?v=plCYN3LDdxY

 

”MÄSSERBJUDANDE! Under släktforskardagarna kan du bli medlem i GF för endast 100 kr för resten av året! Du kan ta del av erbjudandet i släktforskarbutiken den 11 – 12 september här:

https://gfsupersok.se/#!/medlemskap