Välkommen till vår sajt om släktforskning!

Vi är en resurs för alla som är intresserade av att lära sig mer om sina förfäder och sin egen familjehistoria. Vi förstår att släktforskning kan vara en överväldigande och tidskrävande process, men vi finns här för att hjälpa till och göra processen så enkel och rolig som möjligt.

På vår sajt hittar du resurser och verktyg som hjälper dig att komma igång med din forskning. Vi ger dig tips och råd om hur du kan hitta information om dina förfäder, hur du bygger ditt släktträd och hur du kan använda DNA-testning för att identifiera dina genetiska rötter.

Vi erbjuder också en rad verktyg och tjänster som kan hjälpa dig att organisera din forskning, inklusive online-databaser, arkiv och bibliotek, släktforskningsprogram och DNA-testning. Genom att använda dessa verktyg och tjänster kan du snabbt och enkelt hitta den information som du behöver för att bygga ditt släktträd och lära dig mer om dina förfäder.

Vi vet hur viktigt det är att upprätthålla och föra vidare familjetraditioner och vi vill hjälpa dig att göra det. Genom att lära dig mer om din egen familjehistoria och ursprung, kan du skapa en mer meningsfull och djup förståelse för din egen identitet och de traditioner som har formats av dina förfäder.

Vi är dedikerade till att erbjuda högkvalitativ och tillförlitlig information och stöd till alla som vill utforska sin egen familjehistoria. Tack för att du valde oss som din resurs för släktforskning, och vi ser fram emot att hjälpa dig på din forskningsresa!