Trackuback är en relativt ny plattform för släktforskning och lokalhistoria som lanserades 2020. Plattformen är utformad för att hjälpa människor att utforska sina familjerötter och upptäcka sin lokala historia på ett enkelt och användarvänligt sätt.

Funktioner och verktyg

Trackuback erbjuder en mängd olika verktyg och funktioner som är till hjälp för släktforskare och personer som är intresserade av lokalhistoria. Plattformen har en användarvänlig gränssnitt som gör det lätt att navigera och söka efter information. Användarna kan söka efter personer, platser och händelser i historien genom en sökfunktion som är enkel att använda.

Plattformen har också en ”släktträdsskapare” som gör det möjligt för användarna att skapa och hantera sitt eget släktträd. Detta verktyg gör det möjligt att spåra förfäder och släktingar genom att lägga till information om familjemedlemmar, inklusive födelsedatum, dödsdatum och relationer.

Trackuback har också en mängd olika databaser som innehåller historiskt material, inklusive kyrkoböcker, folkräkningar och andra offentliga register. Dessa databaser kan vara till hjälp för att hitta information om ens förfäder och lokala historiska händelser.

Ska jag skaffa Trackuback

Trackuback är en relativt ny plattform för släktforskning och lokalhistoria som erbjuder användare en mängd olika verktyg och funktioner för att utforska sin familjerötter och sin lokala historia. Plattformen är användarvänlig och har en mängd olika databaser som innehåller historiskt material, vilket gör det möjligt att hitta information om förfäder och lokala historiska händelser.

Sätt dig i historiens flöde!

Visualisera din personliga historia tillsammans med stora mängder källor. Från dig själv går grenarna bakåt i tiden. Du ser perspektiven växa fram genom historiska kartor, händelser, statistik, sägner och fornminnen i trakterna där du har ditt ursprung.

Intensiv utveckling

Nyheter släpps kontinuerligt i plattformen. Hösten bjuder på många nya verktyg och funktioner. Trackuback lanseras också i flera länder, med nya språk och fler källor. Utvecklingen sker tillsammans med er användare, i ständigt utbyte i vår Facebookcommunity. Dina önskemål kan alltså få genomslag i våra prioriteringar. Hur vill du att en drömplattform ska fungera?

Skaffa konto och testa gratis

Skaffa konto hos Trackuback på några sekunder. Ladda upp din gedcom-fil och se ett stort modernt släktträd ritas ut. Alla dina raka anor visas samtidigt och du lär dig snabbt känna igen ditt träds unika profil. Navigera snabbt till de anor du vill arbeta med. Verktygen är grafiska och intuitiva. Med symboler för livshändelser, yrken, migration och livsmiljö, blir dina förfäder tydliga.

  • Nya användare testar hela plattformen gratis i fyra dagar.
  • Grundläggande släktforskningsverktyg är alltid gratis.
  • Du har alltid tillgång till ditt eget innehåll.
  • Med abonnemang kan du fortsätta bygga innehåll, ta del av andras publiceringar och få del av alla nya verktyg.
Trackuback är en plattform för släktforskning och lokalhistoria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *